Bij de kapper

Vandaag was het "kapperdag"; samen gingen we naar onze vaste kapster, die een ware haarkunstenares is!

Ze had de vorige keer een boekje gekocht en begon spontaan te lachen, toen ze erover begon te vertellen. Dat het zo makkelijk las en dat het zulke leuke verhalen waren. Ook zo herkenbaar. En ze noemde de situatie in het verhaal over "Uit eten". Het grappige was, dat we haar konden vertellen, dat heel veel uit dit verhaal echt gebeurd is! Ook over de vertegenwoordiger, die een regenjas droeg bij een temperatuur van 40 graden en het verhaal over de goochelaar; allemaal gebeurtenissen, die we echt hebben meegemaakt!

Ze vond het verhaal over de goochelaar ook zo komisch, vooral het einde! Marianne zei, dat Hendrik haar wel eens beter mocht aankijken! Dat bleek toch maar uit dat verhaal! Onze kapster vertelde, dat haar vader het boek nu aan het lezen was. Een andere positieve reactie kwam van een tennismaatje.

Leuk, dat je met verhalen mensen een plezierige tijd kan bezorgen! Anderen denken vaak, dat ik het allemaal verzin. Maar het grootste gedeelte van de verhalen in ons boek zijn werkelijk gebeurd! Als je dat nagaat, dan hebben we heel wat komische situaties meegemaakt. Over een saai leven hoeven wij niet te klagen!

Hendrik Weenink


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bij de kapper

Bij de kapper

Leuke reacties.

Gesigneerde boeken

Bij ons in de streek

Het is zover!